Inventech Menu
Dutch

Webinar: nieuwe software maakt realtime NIR-testen van graan(producten), gewas en bodem voor agrariër en lab toegankelijk & gemakkelijk

Werk je als agrariër of in het lab en houd je je bezig met het testen van de chemische eigenschappen van grond, gewassen en graanmonsters of ben je hierin geïnteresseerd? Volg dan zeker dit webinar, dat wordt gegeven door Viavi in samenwerking met Hone AG.

In dit webinar laten zij zien hoe je straks eenvoudig met je telefoon en MicroNIR langs het veld of op locatie samples kan analyseren en real-time voorspellingen kan doen over grond, gewassen en graanproducten.De cloudgebasserde software werkt middels een artificial neural netwerk (ANN), ofwel het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning; wanneer de software eenmaal is getraind op een aantal samples kan het voorspellingen doen door patronen in toekomstige data te ontdekken. Zo eenvoudig is het! Bekijk hieronder ook twee filmpjes van agrariërs die er reeds gebruik van maken.  

Overigens betaal je slechts voor de functies die je daadwerkelijk gebruikt. Voor meer informatie neemt u contact op met Kees van der Sar, specialist in spectroscopie van Inventech. 

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk hier het YouTube filmpje:

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie