Inventech Menu
Dutch

Gratis kaarten voor M+R Antwerpen

Dé beurs voor proces-instrumentatie

In de (petro)chemie is het essentieel om producten en productieprocessen kostenefficiënt te optimaliseren. Om dat te realiseren maakt u gebruik van de beste analyse instrumentatie benodigd voor uw applicatie. Bezoek ons op 27 of 28 maart tijdens de beurs M+R 2019 in Antwerpen, die is uitgegroeid tot het grootste event in de Benelux voor E&I engineers, plant managers en technisch managers en update uw kennis. 

Tijdens M+R ligt voor ons de focus op presentatie van de nieuwste inline analyse instrumentatie, kunt u deze live aanschouwen op onze stand en vertellen wij graag alles over de voordelen en gevolgen voor uw organisatie. Woensdag 27 maart staat de middag in het teken van Process Analyser Technology (PAT) voor de chemische sector en kunt u een reeks masterclasses over dit onderwerp volgen. Product Manager Spectroscopie Kees van der Sar van Inventech geeft om 16.00 uur een masterclass over "De Toepassingen van NIR-spectroscopie voor het monitoren van mengprocessen". 

U vindt Inventech in Hal 1, stand C340. Registreer vandaag nog uw gratis kaarten voor M+R 2019. Met het toegangsbewijs kunt u ook de gelijktijdige events Maintenance en Worksafe bezoeken.  

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie