Inventech Menu
Dutch

Meelfabrikant maakt succesvol gebruik van de mogelijkheden van PAT

De MicroNIR ™ spectrometer van Viavi Solutions ™ heeft een revolutie teweeggebracht in de miniaturisatie van analytische instrumentatie en heeft de installatie van spectrometers in procesomgevingen mogelijk gemaakt waar grotere, minder robuuste instrumentatie niet kon worden toegepast. Ten tijde van de originele PAT-release stond draadloze technologie nog in de kinderschoenen en zorgde het gebrek aan geautomatiseerde kwaliteitsbeheersystemen, die grote hoeveelheden gegevens konden verwerken (welke op PAT-gebaseerde instrumenten kunnen genereren) voor obstakels richting een effectieve implementatie. Vandaag de dag vormen deze obstakels niet langer een probleem en zijn er veel begeleidingsdocumenten beschikbaar om PAT en QbD op een pragmatische manier te implementeren.

Ook Molino Casillo, internationale marktleider op het gebied van acquisitie, verwerking en verkoop van tarwe, maakt met succes gebruik van De MicroNIR ™ spectrometer van Viavi Solutions ™. In dit artikel wordt de implementatie van MicroNIR PAT bij de meelfabriek beschreven. Het resultaat: optimaal beheer van het productieproces dat met succes verschillende producteigenschappen kan voorspellen en zichzelf automatisch aanpast om het gewenste kwaliteitsniveau aan het product te verlenen. Kortom: een hogere productiviteit en kwaliteit, minder verspilling van grondstoffen en klachten van klanten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden met de MicroNIR ™ spectrometers van Viavi Solutions ™ neemt u contact op met Product Manager Kees van der Sar via email of telefoon: 0162-460404. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie