Inventech Menu
Dutch

Maak kennis met onze nieuwe service engineer: Milan!

Onze nieuwe aanwinst Milan de Bruijn (spreek uit Millen) is eigenlijk chemisch analist, maar wilde graag 100% van zijn tijd de techniek in. Dat kon bij Inventech! Hij gaat aan de slag als service engineer. Leuk om te weten is dat hij ook op hoog niveau heeft geturnd. Hij hing geregeld in de ringen naast Epke Zonderland en Jeffrey Wammes.

 

Vloer en sprong

Als klein jochie werd hij gescout tijdens het recreanten turnen van zijn oudere zus. Zeventien jaar heeft hij zich in het zweet gewerkt na schooltijd; waarvan de laatste paar jaar zelfs vijf dagen in de week voor 2 uur per dag. Vloer en sprong waren zijn specialiteiten en de split was een eitje. Toen hij zijn grote liefde Selona leerde kennen en zijn studie zwaarder werd, is hij gestopt. Nu speelt hij lekker badminton, rijdt hij motor en gaat hij graag kijken bij het Showkorps waarin zijn vriendin trompet speelt. Dat laatste vertelt hij vol trots!

 

Bucketlist

Op zijn bucketlist staat trouwen, maar dan moet er nog wel even worden doorgespaard,want Selona wil hier wel graag haar enorme familie voor uitnodigen…en het Showkorps natuurlijk! Veel plezier bij en met ons Milan!

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie