Inventech Menu
Dutch

Innovatie van Teledyne: de 4000 Series Ultra-Snelle Gaschromatograaf

De 4000 series ultra-snelle Gaschromatograaf is een robuuste en betrouwbare oplossing voor onzuiverheidsdetectie in zeer zuivere gassen ten behoeve van procesbeheersing en kwaliteitsborging voor de air separation industrie en bedrijven die moeten voldoen aan de strenge eisen voor het bewaken van de omgevingslucht.

Bij luchtsplitsing kunt u denken aan het snel scheiden van stikstof en het opsporen van onzuiverheden in gassen, het controleren van ppb niveaus van bijvoorbeeld benzeen, acetaldehyde en methanol voor kwaliteitscontrole en beheersing bij de productie van fris- en alcoholische dranken die tot stand komen na een fermentatieproces, vereisten voor procesbeheersing en kwaliteitsanalyse bij de productie van waterstof voor verkoopdoeleinden en de analyse van helium en (de meeste) inerte gassen. 

Bewaken omgevingslucht

De 4000 series is er ook voor bedrijven die moeten voldoen aan de strenge eisen voor het bewaken van de omgevingslucht en/of monitoren op schadelijke of problematische gaslekkages in de omgeving. 

Voor meer informatie over de 4000 series GC van Teledyne Analytical Instruments, neemt u contact op met John Heidenreich via email of tel.nr.:0162-460404. Download hier ook de brochure.

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie