Inventech Menu
Dutch

Verbeter het droogproces met MicroNIR

Bij de verwerking van poeders speelt het droogproces een belangrijke rol. Het beheersen van het proces waarin gebruik wordt gemaakt van een fluid bed dryer, heeft invloed op de kwaliteit van het product en de energiekosten. Door een juiste aansturing van het droogproces kan men zowel tijd als geld besparen én worden de productspecificaties nauwkeurig beheerst.

De MicroNIR PAT-U van Viavi is een compacte in-line proces spectrometer die real-time procesbeheersing mogelijk maakt. Deze NIR analyzer is klein in formaat maar geeft een groots en nauwkeurig resultaat geschikt voor uiteenlopende applicaties. De uitvoering is IP 65 gecertificeerd en in overeenstemming met FDA 21 CFR Part 11. Aansturing is eenvoudig door de gebruiksvriendelijke software en multiple level user management.

Deze compacte en eenvoudige te installeren NIR analyzer is toepasbaar binnen een breed aantal industrieën, zoals farma, voeding, diervoeders en de (petro)chemische industrie en geschikt voor talloze applicaties.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de MicroNIR PAT-U van Viavi? Neemt u dan contact op met Kees van der Sar via tel.nr.: 0162-460404 of email. Hier leest u meer over MicroNIR van Viavi en kunt u de brochure van de PAT-U opvragen. 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie