Inventech Menu
Dutch

Microtrac maakt het mogelijk deeltjesgrootte én vorm tegelijkertijd te meten

Microtrac maakt het mogelijk deeltjesgrootte én vorm tegelijkertijd te meten

Microtrac, Inc, een wereldleider in oplossingen voor deeltjeskarakterisering en één van onze principalen, heeft begin deze maand een nieuw instrument aangekondigd dat klanten meer informatie over hun deeltjes biedt dan voorheen. Door laserdiffractietechnologie te integreren met dynamische beeldanalyse is dit hybride instrument in staat deeltjesgrootte- én vorm te meten in één meting.

Of het nu gaat om het oplossen van problemen met een deeltjesgrootteverdeling of het zoeken naar meer specifieke manieren om materialen te karakteriseren, dit nieuwe instrument van Microtrac verhoogt de productiviteit van de klant en stelt ze nog beter in staat de eigenschappen van hun materialen te onderzoeken en optimaliseren. "Tot nu toe heeft laserdiffractie de industrie de meest gebruikte en meest betrouwbare methode voor deeltjesgrootte opgeleverd", zegt Paul Cloake, president van Microtrac. "Gebruikers die meer informatie wilden, zoals de vorm, moesten metingen uitvoeren met een andere technologie. De Microtrac Sync heeft dat veranderd. De meest betrouwbare maatmeting in de industrie wordt nu gecombineerd met de meest geavanceerde vorminformatie in één instrument.”

Microtrac's Sync is hét systeem voor een breed scala aan natte en droge toepassingen, waaronder metaalpoeders, keramiek, batterijen, chemicaliën, farmaceutische producten, cement, industriële mineralen, glasparels, verven, coatings, toners en vele andere producten.

Microtrac's Sync wordt officieel geïntroduceerd op de Analytica in München (10-13 April), Hall A1 Booth 135. Voor meer informatie over Microtrac’s Sync kunt u ook terecht bij Marc Steinmetz, via tel.nr: 0162472478 of email: steinmetz@inventech.nl.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie