Inventech Menu
Dutch
foraggi01.jpg

ANALYSE VAN HET VERWERKINGSPROCES; DIRECT ONDERZOEK IN HET VELD, HET ERF OF BALEN

Polispec NIR is een sensor die speciaal is ontwikkeld om analyse direct op het veld, in de bunker of op het erf, op secties of balen mogelijk te maken, waardoor responstijden aanzienlijk worden verkort. Ook worden met dit instrument direct alle uiterst variabele bemonsteringsoperaties - die vaak riskant zijn, want niet altijd betrouwbaar - overbodig. Polispec NIR is daarom een uitstekend systeem voor het monitoren van de eiwit- en vezelkwaliteit van ruwvoeders, uiterst nuttig voor het bepalen van de juiste maaiperiode, ook beschikbaar voor installatie op oogstmachines, voor classificatie en voor het beheer van de volledige oogst.

Bekijk hier de video graskuilanalyse in de bunker en/of op het erf

Hier vindt u meer informatie over de Polispec NIR voor graskuilanalyse
foraggi02.jpg

DIRECT ONDERZOEK IN HET "SYSTEEM"

Polispec NIR is, net als alle instrumenten in het Polispec-assortiment, beschikbaar voor installatie op droog-, pers- en pelleteersystemen. De eenvoud en modulariteit van de installatie maken van Polispec NIR het meest geschikte instrument voor het online monitoren van de vochtigheid en de eiwit- en vezelkwaliteit van voer, voor de classificatie van producten die de systemen binnenkomen en verlaten en voor het verbeteren van verkoopklare voorraden.

Download hier de brochure van Polispec NIR voor fourage producenten

Meer informatie over de spectrofotometer van IT Photonics bij de productie van fourage?

Contact

Eenvoudige en snelle kwaliteitscontrole voor producenten van fourage

Neem contact op met de specialisten van Inventech voor een snelle en eenvoudige meting van eiwit en vezelkwaliteit in fourage.