Inventech Menu
Dutch

CPS-user event uitgesteld in verband met COVID-19

Download hier de whitepaper over de CPS Disc Centrifuges

Op onze agenda voor dit jaar stond de organisatie van één groot Europees CPS-user event. In verband met COVID-19 en de anderhalve meter afstand maatregel, hebben wij samen met onze partners uit andere landen besloten het event uit te stellen tot een nader te bepalen datum in 2021.

In één dag geven we u dan graag inzicht in de werking van de CPS Disc Centrifuges en de toegevoegde waarde van dit instrument voor uw applicatie. Meerdere wetenschappers/onderzoekers die met de CPS Disc Centrifuges werken aan diverse (nanotechnologie) toepassingen, zullen ook hun bevindingen en resultaten met u delen op een mooie locatie in Düsseldorf. Gebruikers ontvangen hierover meer informatie zodra er een nieuwe datum is vastgelegd. Naast gebruikers zijn ook geinteresseerden in de deeltjeskarakteriseringmethode die werkt volgens het principe van differentiele centrifugale sedimentatie welkom om het event bij te wonen.

Bent u geen gebruiker van de CPS Disc Centrifuges, maar wilt u (misschien) wel aanwezig zijn op het CPS User-event, dan kunt u hier uw gegevens in te vullen. Zodra er meer informatie en een datum bekend zijn, brengen we u hiervan op de hoogte en kunt u definitief een plaats reserveren.

Whitepaper

Marc Steinmetz, specialist in deeltjeskarakterisering heeft een whitepaper geschreven over de werking van de CPS Disc Centrifuges die u hier kunt downloaden. Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een test? Neemt u dan contact op met Marc via tel.nr.: 0162-460404 of email.

We hopen u volgend jaar gezond en in alle vrijheid te mogen verwelkomen in Düsseldorf.