Inventech Menu
Dutch
picture-of-tablet-with-name-edited-out-scaled.jpg

Beschikbare analysesoftware voor onderzoek bladerdak

De verzamelde spectra kunnen worden geanalyseerd met behulp van een reeks analyse- en chemometrische pakketten van derden, waaronder GRAMS, The Spectral Geologist (TSG) en andere. De DARWin SP Data Acquisition-software van SPECTRAL EVOLUTION slaat uw spectra op als ASCII-bestanden voor gebruik met analysesoftware.

Daarnaast bevat DARWin SP voor de PSR+ 3500, RS-5400 en SR-3500 spectroradiometers met volledig bereik optionele EZ-ID monsteridentificatiesoftware die een doelspectra vergelijkt met een bibliotheek met bekende spectra. Als u een aangepaste bibliotheek wilt bouwen, biedt EZ-ID de snelle en eenvoudig te gebruiken Custom Library Builder-module. Met deze module kunnen onderzoekers snel en eenvoudig aangepaste bibliotheken van bekende monsters bouwen, ter vergelijking met onbekende doelmonsters.

Afbeelding: Echt handheld-gemak voor veldwerk of teledetectie! Elke SPECTRAL EVOLUTION draagbare spectrometer kan worden bestuurd met een robuuste draagbare tablet. DARWin LT Data Acquisition-software maakt een snelle analyse van mobiele gegevens mogelijk en kan worden gebruikt om de gegevensverzameling op afstand te starten. Deze tablet kan worden gebruikt om spectra te taggen met GPS-metingen, foto's en spraaknotities met de ingebouwde microfoon.

veg_index1.jpg

Spectroradiometers voor onderzoek naar het bladerdak zijn:

PSR+ 3500 – 350-2500nm spectraal bereik

RS-8800 – Internet of Things-bediening vanaf iPhone, Android-apparaat of tablet

NaturaSpec™ – veldspectroradiometer met volledig bereik en hoge resolutie

RS-3500 teledetectiebundel – spectroradiometer en accessoires

PSR-1100f – handheld-apparaat met ingebouwd toetsenbord en LCD-display

UDS-1100 – gelijktijdige meting van opwelling/downwelling

UV/VIS/NIR-reflectiespectroscopie voldoet aan de behoefte van onderzoekers aan snelheid en precisie bij het schatten van de belangrijkste kenmerken van het bladerdak. SPECTRAL EVOLUTION-spectroradiometers bieden vervolgkeuzemenutoegang tot meer dan 19 vegetatie-indexen. 

 

Lees hier meer over de NaturaSpec van Spectral Evolution

Meer informatie over spectroradiometers voor bladerdakonderzoek in bossen?

Neem daarvoor vandaag nog contact op met Product Manager Kees van der Sar.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Bladerdakonderzoek in bossen met behulp van spectroradiometer

Inventech is de specialist in NIR-spectrometers; ook voor bladerdakonderzoek.