Inventech Menu
Dutch

Vocht

Agrarisch

Het meten van het vochtgehalte in uw product, zoals bijvoorbeeld in zaden of diervoeders, geeft u belangrijke kennis die u kunt gebruiken om het productieproces te optimaliseren. Met de kennis over deze parameter kunt u de kwaliteit van uw product waarborgen en verbeteren.

Binnen veel industrieën en met uiteenlopende productieprocessen wordt vochtanalyse ingezet voor procesbeheersing; zoals bij de productie van feed is te zien in dit webinar. Energiebesparing in een droogproces is bijvoorbeeld een vaak voorkomende reden om vocht te meten in een productieproces. Ook is het bepalen van het percentage vocht in een (eind)product een belangrijke parameter voor kwaliteitscontrole at-line of in een laboratorium.

 

Vochtanalyse voor energiebesparing en kwaliteitscontrole - en verbetering

Vraag ons eens wat wij voor uw proces kunnen betekenen.

Vochtanalyse op elke plek

TEWS

Flexibele vochtanalyse onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa. Snel en accuraat het vochtgehalte meten met microgolf resonantie technologie.

Product bekijken

In-line vocht en dichtheid meten

TEWS

Vochtanalyse onafhankelijk van de afmeting, kleur, bulkdichtheid en massa met gepatenteerde microgolf techniek van TEWS.

Product bekijken
330_xm_moisture_analyser.png

Het perfecte instapmodel voor het meten van vocht

Precisa

Vocht meten met Zwitserse precisie met de vochtbalans van Precisa

Product bekijken

Programmeerbare spectrofotometrische sensor voor real-time metingen

ITPhotonics

Polispec VIS-NIT is een zeer robuuste spectrofotometrische sensor die eenvoudig worden geïntegreerd in/op elk gewenst punt van de productielijn.

Product bekijken

High-end NIR analyzer voor lab en real-time procesanalyse

ITPhotonics

Polispec NIR bij uitstek geschikt voor de analyse van zeer verschillende matrices; van de meest reflecterende tot de meest absorberende.

Product bekijken

Lichte spectrofotometer voor draagbare en at-line toepassingen

ITPhotonics

Bijzonder geschikt voor de analyse van macro-elementen, geheel homogene en minder homogene producten en producten in stromende vloeistoffen.   

Product bekijken
Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Contact opnemen