Inventech Menu
Dutch

NIR analyse in een handomdraai

Viavi

Met de MicroNIR™ Spectrometers van Viavi bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. De compacte NIR analyzer is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor routine metingen, zowel kwantitatief als kwalitatief, in het spectrale bereik van 950nm tot 1650nm. De kleine handzame Nabij Infrarood analyzer in combinatie met de gebruikersvriendelijke software maken real-time analyse op iedere plek toegankelijk. 

Voor de MicroNIR is een breed pakket aan accessoires beschikbaar. De kleine, draadloze NIR analyzer werkt eenvoudig via een Bluetooth verbinding en diverse opties maken deze MicroNIR geschikt voor reflectie, transmissie en transflectie meting; op het laboratorium, handheld en zelfs als online processensor. Meer weten over de handzame NIR analyzer?

Belangrijkste voordelen

Compacte en lichtgewicht spectrometer
Snel een reproduceerbaar resultaat
Flexibel inzetbaar
FDA 21 CFR Part 11 compliant
Multiple level user management
Stootvast en stof- en waterdicht volgens IP65/IP67
Meer informatie

Wilt u weten wat de MicroNIR OnSite voor uw organisatie kan betekenen? Download hier de brochure. 

Direct informatie ontvangen
Maak kennis met de MicroNIR OnSite-W

Tijdens dit webinar leert u meer over de mogelijkheden van NIR in het algemeen en de prestaties van de MicroNIR OnSite-W in het bijzonder voor verschillende applicaties.

NIR masterclass diervoeders

Nabij Infrarood (NIR) kan een bijzonder waardevol analyse instrument zijn om grondstoffen, halffabricaten en eindproducten van diervoeders op het gewenst kwaliteitsniveau te brengen en te houden. Typische NIR-analyses in diervoeding zijn vocht, ruw vet, ruw eiwit, ruw as, ruwe celstof en droge stof. In dit webinar krijgt u de handvatten om een juiste keuze te maken voor het soort NIR-instrument.

Webinar De spectrometers van Viavi; de MicroNIR-serie

Met de compacte MicroNIR™ Spectrometers van Viavi bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. De kleine NIR analyzers zijn uitgerust met WiFi-connectiviteit. Diverse opties maken de MicroNIR spectrometers geschikt voor reflectie, transmissie en transflectie metingen; op het laboratorium, handheld (draadloos) en als online processensor (PAT). MicroNIR maakt gebruik van de slijtvaste, lineaire filtertechniek. Dat maakt deze NIR-spectrometers goedkoper,

Snelle identificatie van plastics in recyclingindustrie

Voor een efficiënte verwerking van kunststofafval vertrouwen recyclingbedrijven op het herkennen en betrouwbaar identificeren van kunststoffen. Deze grondstoffen krijgen pas een goede prijs als ze gesorteerd en hergebruikt kunnen worden. Verkeerde toevoegingen betekenen niet alleen lagere verkoopprijzen of weigeringen, ze kunnen ook grote schade aanrichten aan kunststofverwerkingsfabrieken. Het snel en betrouwbaar detecteren van kunststoffen bespaart tijd en geld. Maak kennis met de OnSite-W.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.