Inventech Menu
Dutch

De meest geavanceerde grootte- én vormmetingen in één instrument

Microtrac

Microtrac’s Sync meet simultaan grootte- én vorm van deeltjes in één instrument door Laserdiffractie (LD)-technologie te integreren met dynamische beeldanalyse (DIA, Dynamic Image Analysis). De Sync combineert zo de meest betrouwbare maatmeting in de industrie met de meest geavanceerde vorminformatie.

Eerder integreerde Microtrac de eigen gepatenteerde 3D techniek in DIA, die het mogelijk maakte om ook de lengte, breedte en dikte van de kleinste deeltjesgrootte te meten. Met behulp van de gepatenteerde techniek van Microtrac, onderzoekt de Sync deeltjes, met laserlicht, terwijl een high-speed digitale camera tegelijkertijd foto's maakt. De Sync van Microtrac geeft in slechts enkele seconden tot wel 35 verschillende parameters van de deeltjes weer, binnen een bereik van 0,01 tot 4000 micron. De verzamelde gegevens worden verwerkt door de FLEX-software en presenteren de gebruiker deeltjesgrootte én vorminformatie op een grafische gebruikersinterface die intuïtief is en gemakkelijk te gebruiken.

Microtrac's Sync is hét systeem voor een breed scala aan natte en droge toepassingen, waaronder metaalpoeders, keramiek, batterijen, chemicaliën, farmaceutische producten, cement, industriële mineralen, glasparels, verven, coatings, toners en vele andere producten. Of het nu gaat om het oplossen van problemen met een deeltjesgrootteverdeling of het zoeken naar meer specifieke manieren om materialen te karakteriseren; de Sync van Microtrac verhoogt de productiviteit en stelt u nóg beter in staat de eigenschappen van materialen te onderzoeken en optimaliseren.

Belangrijkste voordelen
Metingen van 0,01 tot 4000 micron
Laserdiffractie en dynamische beeldanalyse in één instrument
Gemakkelijk schakelen tussen suspensies en poeders
Verhoogde productiviteit
Meer informatie

Wenst u meer informatie over het nieuwste instrument van Microtrac: de Sync? Vraag hier de brochure aan. Ook telefonisch beantwoorden wij graag al uw vragen over het beste instrument voor deeltjeskarakterisering voor uw applicatie. 

Direct informatie ontvangen
De meest geavanceerde grootte- én vormmetingen in één instrument

Bekijk hier de video over de werking van Microtrac's Sync!

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.