Inventech Menu
Dutch

Zuurstofconcentratie in rookgas meten?

Inventech informeert en adviseert u graag over het juiste instrument voor uw applicatie

Het bepalen van de zuurstofconcentratie in rookgas is een belangrijke stap richting het optimaliseren van de efficiëntie en veiligheid bij productie- en verbrandingsprocessen. Door kennis te nemen van de zuurstofconcentratie in rookgas, kunt u eenvoudig vaststellen in hoeverre de installaties optimaal functioneren. Daarnaast is het meten van de zuurstofconcentratie in rookgas zeer praktisch bij kwaliteitscontroles. Inventech informeert u graag over de mogelijkheden.

Inventech; dé specialist in zuurstofconcentratie rookgas meetinstrumenten

Als specialist in zuurstofconcentratie rookgas meetinstrumenten, beschikken wij over de juiste know-how om u te voorzien van doeltreffende oplossingen, ongeacht de industrie of applicatie. Dankzij de ervaring die wij hebben opgedaan bij uiteenlopende klanten, weten wij als geen ander te doorgronden met welke oplossing wij u het beste kunnen bedienen.

Meetinstrumentenassortiment voor bepaling van de zuurstofconcentratie in rookgas

Omdat wij begrijpen wat er op het spel staat bij het meten van de zuurstofconcentratie in rookgas, hebben wij ons assortiment dusdanig samengesteld dat wij kwaliteit en nauwkeurige metingen kunnen waarborgen. Dit betekent dat wij uitsluitend erkende merken doorvoeren. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

De nieuwste on-line O₂-analyser van Teledyne die de zuurstofconcentratie in rookgas meet met behulp van elektrochemische, paramagnetische, zirconiumoxide en TDLAS technieken.

Geniet van flexibiliteit waar dan ook ter wereld dankzij de draagbare zuurstofanalyser van Teledyne. Het heeft bovendien een onderhoudsvrije sensor en kan worden geleverd met een sample systeem.

Neem direct contact met ons op.

Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden

Onze VCA-gecertificeerde productspecialisten komen graag met u in contact om samen tot de gewenste oplossing te komen die het beste aansluit op uw situatie en wensen.