Inventech Menu
Dutch

Vocht meten stortgoed

Inventech is dé specialist op het gebied van vochtmetingen in stortgoed. Stortgoed zijn goederen die niet per stuk worden verpakt en geladen zoals containers, pallets of dozen maar los in het ruim van een schip, of in een vrachtwagen of wagon worden gestort.

Voor veel stortgoederen, zoals bijvoorbeeld houtachtige biomassa, is de hoeveelheid vocht aan de buitenzijde niet gelijk aan die aan de binnenzijde. Bij de keuze van een vochtmeter moet dus goed rekening worden gehouden met het oppervlak of soort materiaal waarvoor de vochtmeter gebruikt wordt. Voor elke type vochtmeting heeft Inventech de juiste vochtmeter beschikbaar. Uiteraard ook voor stortgoed!

Het meten van het vochtgehalte in uw product geeft u belangrijke kennis die u kunt gebruiken om processen verder te optimaliseren. Met de kennis over de parameter vocht in uw product kunt u de kwaliteit van uw product waarborgen en verbeteren. Dit is ook zeker van toepassing bij het meten van vocht in stortgoed.

Binnen veel industrieën en in uiteenlopende productieprocessen worden onze vochtanalyse oplossingen ingezet voor procesbeheersing.  Energiebesparing in een droogproces is bijvoorbeeld een vaak voorkomende reden om vocht te meten in een proces. Ook is het bepalen van het percentage vocht in een (eind)product zoals stortgoed een belangrijke parameter voor kwaliteitscontrole at-line of in een laboratorium.

Wij bieden u bij Inventech een breed pakket aan analyse instrumenten en onze product specialisten helpen u graag met het vinden van de juiste vochtmeting voor uw stortgoed!

Bekijk al onze vochtanalyse oplossingen

Vocht meten in stortgoed? Goed geregeld door Inventech!

Inventech Benelux is sinds 2001 actief als vertegenwoordiger van diverse geavanceerde meetinstrumenten waarmee onder andere vocht gemeten van worden in stortgoed. Deze meetinstrumenten zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals TEWS Elektronik, Viavi en ASD (een merk van Malvern Panalytical).

Als full-service leverancier van deze meetinstrumenten beheersen wij het traject van vocht meten binnen stortgoed van A tot Z en kunt u bij ons terecht voor advies, installatie, kalibratie en technisch onderhoud.

Interesse in onze dienstverlening rondom het vocht meten in stortgoed?

De product managers van Inventech beschikken over de juiste expertise en ervaring om in elke situatie en applicatie te voorzien van passende oplossingen voor het meten van vocht in stortgoed. Ze voorzien u graag van het juiste advies. Neem dus vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Contact met Inventech

Vocht meten stortgoed, wil je meer weten?

Inventech, specialist vocht meten stortgoed.