Inventech Menu
Dutch

On-site NIR analyse

Viavi

De meeste gebruikers van NIR in de chemische industrie melden aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen. Het gebruik van Nabij-IR technologie heeft dan ook een vlucht genomen in chemie. Mede dankzij de ontwikkeling van software voor specifieke branches, waardoor het gebruik van NIR ook eenvoudiger is geworden. Zo kunnen bijvoorbeeld recyclingbedrijven in plastics met een druk op de knop gemakkelijker verschillende soorten plastics identificeren met behulp van de MicroNIR OnSite-W.    

De MicroNIR OnSite-W is een compacte spectrometer verbindt draadloos met een tablet PC. De spectrometer maakt gebruik van een gepatenteerde folie en heeft geen bewegende onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. De batterij gaat dagen of weken mee, zonder opladen. Deze spectrometer is gemakkelijk in gebruik voor routine metingen, zowel kwalitatief als kwantitatief, in het spectrale bereik van 950 nm tot 1650 nm.

Vraag onze product managers naar additionele software en de verscheidenheid aan accessoires voor de chemische industrie.

 

Belangrijkste voordelen

Compacte en lichtgewicht spectrometer
Snel een reproduceerbaar resultaat
Flexibel inzetbaar
FDA 21 CFR Part 11 compliant
Multiple level user management
Stootvast en stof- en waterdicht volgens IP65/IP67
Meer informatie

Vraag hier de brochure aan van de MicroNIR On-Site spectrometers van Viavi.

 

 

Direct informatie ontvangen
Maak kennis met de MicroNIR OnSite-W

Tijdens dit webinar leert u meer over de mogelijkheden van NIR in het algemeen en de prestaties van de MicroNIR OnSite-W in het bijzonder voor verschillende applicaties.

Webinar De spectrometers van Viavi; de MicroNIR-serie

Met de compacte MicroNIR™ Spectrometers van Viavi bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. De kleine NIR analyzers zijn uitgerust met WiFi-connectiviteit. Diverse opties maken de MicroNIR spectrometers geschikt voor reflectie, transmissie en transflectie metingen; op het laboratorium, handheld (draadloos) en als online processensor (PAT). MicroNIR maakt gebruik van de slijtvaste, lineaire filtertechniek. Dat maakt deze NIR-spectrometers goedkoper,

Snelle identificatie van plastics in recyclingindustrie

Voor een efficiënte verwerking van kunststofafval vertrouwen recyclingbedrijven op het herkennen en betrouwbaar identificeren van kunststoffen. Deze grondstoffen krijgen pas een goede prijs als ze gesorteerd en hergebruikt kunnen worden. Verkeerde toevoegingen betekenen niet alleen lagere verkoopprijzen of weigeringen, ze kunnen ook grote schade aanrichten aan kunststofverwerkingsfabrieken. Het snel en betrouwbaar detecteren van kunststoffen bespaart tijd en geld. Maak kennis met de OnSite-W.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie.

Enter the details below to receive more information, you will receive an e-mail with the corresponding information.