Inventech Menu
Dutch

In-line BRIX-meting azijnzuur fermentatie

Beheer van het fermentatieproces

De voortgang en toestand van de azijnzuurgisting kan worden gecontroleerd.

Over azijn

De Japanese Agricultural Standard (JAS), "Consumable Vinegar Japan Agricultural Standards", definieert azijn dat moet worden gemaakt door granen of fruit te brouwen en vervolgens acetobacter toe te voegen om de gisting te vergemakkelijken.

Lees hier meer informatie over de in-line BRIX of refractometer van ATAGO en download de brochure.
appelazijnproductieprocesbrix.jpg

In-line BRIX-meting vóór het bottelen

Laatste controle vóór het bottelen

Een laatste controle van het product voordat het wordt gebotteld, wordt uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het binnen de specificaties valt. Het regelen van de omschakeling tussen verschillende vloeistoffen kan helpen om vloeistofverlies te verminderen.

Foto door mdjaff op Freepik

Materiaal van de in-line BRIX of refractometers bij de productie van azijn

Azijn kan erg zuur zijn en metalen aantasten. Echter Inventech levert ook in-line refractometers of BRIX-meters van duurzamer materiaal, zoals bijvoorbeeld titanium. 

Neem contact op met de specialisten van Inventech voor meer informatie.
Contact Inventech

In-line BRIX-meting azijn l Inventech

Voor realtime BRIX of refractiemeters voor de productie van azijn, neemt u contact op met Inventech.