Inventech Menu

Service & support

Onze analyse instrumenten zijn van gerenommeerde merken die wereldwijd worden ingezet om processen zo efficiënt mogelijk te beheersen en verbeteren. Onze service engineers zijn getraind door de producenten van de analyse instrumenten en hebben ruime ervaring in alle industrieën. Door de expertise van onze partners en training die zij onze Service Engineers geven profiteert u van een breed kennisnetwerk met kwalitatief hoogstaande producten die lokaal gericht worden toegepast op uw applicatie.

Alle activiteiten van onze VCA gecertificeerde service afdeling zijn gericht op een optimale prestatie van uw analyse instrument zodat deze naadloos aansluit op uw proces. De Service engineers werken nauw samen met onze productspecialisten en zorgen voor vakkundige  installatie en ingebruikname. Ook bieden wij kalibratie, validatie en kwalificatie (IQ, OQ, PQ) gebaseerd op uw eisen en wensen.

Service voor uw instrument

Bent u benieuwd wat onze service en support voor u kan betekenen? Vul dit contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk uw aanvraag in behandeling.

Service aanvraag

Service aanvragen

Wanneer u direct service wil aanvragen op uw instrument vult u hier ons RMA (Return Materials Authorization) formulier in.