Inventech Benelux Menu

Uitnodiging gratis beursbezoek

Uitnodiging gratis beursbezoek

Van 2 t/m 5 oktober vindt u ons weer op de WoTS 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Al onze relaties en prospects nodigen wij graag uit voor een gratis beursbezoek. 

Inventech helpt organisaties om de kwaliteit van hun producten significant te verbeteren en ze duurzaam, efficiënt en kostenbesparend te produceren. Met onze hoogwaardige analyse instrumenten, inventieve oplossingen en servicegerichte aanpak zijn we een betrouwbare (kennis)partner voor de laboratorium- en procesindustrie. We helpen organisaties bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken en het vergroten van hun (duurzame) impact.

Dat gevoel van impact maken laten we u graag zelf ervaren tijdens een bezoek aan onze stand. Voor elke bezoeker die bij ons een pakje water haalt, doneren wij 100 keer zoveel water aan een ontwikkelingsland én vertellen we u graag wat wij aan impact voor uw organisatie kunnen betekenen. Reserveer hier alvast u toegangskaarten. We ontmoeten u graag in World of Automation, Hal 8, standnummer B038.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie