Inventech Menu
Dutch

Snelle analyse van H₂S, CO₂ en vocht H₂Ov

Snelle analyse van H₂S, CO₂ en vocht H₂Ov

Maak kennis met Teledyne’s 6020L en 8800L serie analyzers

Laser absorptiespectrometrie ( LAS ) verwijst naar technieken die lasers gebruiken om de concentratie of hoeveelheid van een species in gasfase te bepalen: absorptiespectrometrie (AS). De meest gebruikte laser techniek voor processturing is gebaseerd op diodelasers en WMS en vaak aangeduid als afstembare diodelaser absorptiespectroscopie (TDLAS). De hoge gevoeligheid, praktische kenmerken, de goede tunability en lange levensduur, maken het mogelijk met deze techniek instrumenten te vervaardigen voor zeer betrouwbare en snelle metingen. Onbeheerd kunnen deze systemen duizenden uren draaien met een minimum aan onderhoud.

Teledyne's 6020L en 8800L serie analyzers maken gebruik van de nieuwste Tunable Diode Laser Spectroscopy (TDLAS) voor ultra lage, snelle en betrouwbare analyse van waterstofsulfide (H2S), koolstofdioxide (CO2) en vocht (H2Ov).Het gebruik van differentiële metingen betekent tevens geen schakelkleppen, minder gedoe met het weggooien van scrubbermedia, lagere eigendomskosten, onzekerheid van de CO2-, CH₄- en C2H₄-interferenties worden op nul gesteld en een veel snellere reactie- en uitleestijd.

Wilt u meer weten? Neem contact op met John Heidenreich voor meer informatie via email of telefoonnummer 0162460404. Download hier ook de brochure. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie