Inventech Menu
Dutch

Dienstverlening Inventech tijdens pandemie

Dienstverlening Inventech tijdens pandemie

De uitbraak van het Coronavirus COVID-19 en de ontstane pandemie raken ons allemaal en vragen om creatieve maatregelen van bedrijven om ervoor te zorgen dat het dagelijks leven toch zoveel mogelijk door kan gaan. Ook Inventech Benelux is genoodzaakt enkele aanpassingen in de wijze van werken door te voeren en het bezoek aan klanten zoveel mogelijk te beperken.  

Service en onderhoud

Met betrekking tot het verlenen van service en onderhoud vragen we u mee te denken en instrumenten die service of onderhoud behoeven - indien mogelijk - naar ons op te sturen. We  zorgen dat u het instrument zo snel mogelijk retour ontvangt. Daarbij geven we prioriteit aan bedrijven in industrieën die op dit moment het meest onmisbaar zijn, zoals de farmaceutische en voedingsindustrie. Vooraf geven we u graag meer duidelijkheid over onze planning en wanneer u het instrument retour kunt verwachten. U kunt hiervoor contact opnemen met Merijn Staps, Service Engineer bij Inventech, via tel.nr.: 0162 4604040.

Consultants

Wanneer het gaat om verkoop en advies over onze analyse-instrumenten, willen wij u vragen om contact zoveel mogelijk via Teams te laten verlopen. Er zijn zelfs demonstraties via deze media mogelijk. Schroomt u dan ook niet om een reeds gepland bezoek met een product manager om te zetten in een Teams-afspraak of een afspraak via Teams in te plannen voor een demonstratie of consult. Voor meer informatie neemt u contact op met één van onze product managers, via het algemene telefoonnummer: 0162-460404.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie