Inventech Menu
Dutch

Snelle, accurate NIR-meting voor analyse van granen, oliehoudende zaden, pasta's en pulp

Snelle, accurate NIR-meting voor analyse van granen, oliehoudende zaden, pasta's en pulp

Met de robuuste NIR-analyseapparaten van Bruins Instruments meet u in een meting van slechts enkele ogenblikken vele parameters (bijvoorbeeld vocht, proteïne, olie, zetmeel, vezels, gluten, amylose) van granen, oliehoudende zaden, gemalen (graan)producten, pasta's en pulp, zowel in reflectie als in transmissie. De gepatenteerde monochromatortechniek staat aan de basis van elk instrument en zorgt voor een zeer accurate en snelle meting. 

Uniek aan de analyzers van Bruins Instruments is dat ze worden geleverd met kant-en-klare kalibratiemethoden. Naast analyzers voor granen en (gemalen) graanproducten, zijn er ook analyzers voor vlees, vleesproducten, zuivelproducten, poeders en specerijen of een combinatie van genoemde producten.

In onderstaande video ziet u de werking van de AgriCheck voor granen en oliehoudende zaden. Voor meer informatie over de analyzers van Bruins Instruments neemt u contact op met Product Manager Spectroscopie via Kees van der Sar via email of via tel.nr.: 0162 - 460404.  

     

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie