Inventech Menu
Dutch

Solids 2017 in Rotterdam

Solids 2017 in Rotterdam

Solids is de vakbeurs waar u een compleet overzicht krijgt van innovaties in de bewerking van vaste en droge stoffen. De editie van 2017 vindt plaats in de Ahoy te Rotterdam op 4 en 5 oktober. 

Wij presenteren u op deze beurs een aantal van onze analyse instrumenten die bijdragen aan de optimalisatie van processen waarin vaste en droge stoffen een hoofdrol spelen. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over deze producten en de toepassingen geschikt voor uw proces.

Vochtanalyse op iedere plek
De unieke vochtsensor van TEWS maakt vochtmeting mogelijk op iedere plek in een productie proces. De gepatenteerde microgolf resonantie techniek zorgt voor een nauwkeurige vochtanalyse onafhankelijk van afmeting, kleur en dichtheid. 

Vochtanalyse voeding Analyse vocht percentage sensor Moisture measurement online

Dynamische beeldanalyse
Met de 3D dynamische beeldanalyser van Microtrac is het mogelijk alle vorm parameters van het product zelfs in-line te meten. Bepaal snel en nauwkeurig de grootte en vorm van (product)deeltjes in uiteenlopende processen. 

Shape and size analysis Image analysis particle size camera deeltjeskarakterisering

 

Graag ontmoeten wij u op stand D104 om u meer te vertellen over onze veelzijdige analysers. U kunt zich hier inschrijven voor toegang tot deze zeer complete beurs.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder met uw applicatie